Δείτε αναλυτικά τα ασφαλιστικά μας προϊόντα

life

Ασφάλεια Ζωής

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει τις ανάγκες της μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της. Οι προτεραιότητες μιας οικογένειας εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμία. Παρακάτω, αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες ανάγκες που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής.

Προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες

 • Τρέχοντα έξοδα
 • Κάλυψη τελευταίων εξόδων
 • Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
 • Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
 • Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
 • Υποχρεώσεις προς τρίτους
 • Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά

Η ασφάλεια ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Ειδικότερα:

 • Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
 • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
 • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.
 • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
 • Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
 • Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.
pension

Αποταμίευση

Όλοι αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αξία της αποταμίευσης για την ποιότητα της ζωής μας. Το να αποταμιεύετε συστηματικά κάποια χρήματα είναι μια σπουδαία συνήθεια η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο, σοβαρό γεγονός στο μέλλον, να βοηθήσετε τα παιδιά σας να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρίσκεστε στη σύνταξη, να αποκτήσετε ένα υψηλής αξίας περιουσιακό στοιχείο.

income

Εισόδημα

Η ασφάλεια εισοδήματος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε για εσάς και την οικογένειά σας ένα σημαντικό κεφάλαιο ή εισόδημα, σε περίπτωση πρόσκαιρης ή μόνιμης ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα. Το σπίτι, το αυτοκίνητο, ή ακόμα και οι αποταμιεύσεις μας θεωρούνται τα πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία. Πλάι σε αυτά όμως, το εισόδημα που παράγουμε κατά την περίοδο που εργαζόμαστε είναι το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας. Ωστόσο, ένα ατύχημα ή μία ασθένεια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητά μας για εργασία, με δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για το εαυτό μας και την οικογένειά μας.

car

Ασφάλιση Αυτοκινήτου GIACHNAKIS

TO Γραφείο GIACHNAKIS σας προσφέρει προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης και στο δικό σας όχημα. Τα προγράμματα έχουν οικονομικά ασφάλιστρα, με δυναμικό τρόπο τιμολόγησης που λαμβάνει υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που αφορούν εσάς και το αυτοκίνητό σας. Σας εξασφαλίζουν τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης του Γραφείου μας.

home

Ασφάλεια Κατοικίας

Περισσότερη οικονομία, περισσότερες επιλογές.
Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας HOME σας δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το σπίτι σας με οικονομία, με ευελιξία, με πολλές επιλογές. Σας προσφέρουν καλύψεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο βαθμό προστασίας που επιθυμείτε και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Το Γραφείο μας σας προσφέρει προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα, προσιτά για όλους. Με τα προγράμματα HOME, έχετε τη σιγουριά ότι σε μια δυσάρεστη περίπτωση ο συνεργάτης μας θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τους φυσιολογικούς ρυθμούς στο σπίτι σας και στη ζωή σας.

boat

Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Πορεία στην ασφάλεια.
Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Η το γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια, με σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, που σας εξασφαλίζουν την προστασία που χρειάζεστε:
1. Ολοκληρωμένη προστασία, με συνδυασμούς καλύψεων, που σας εξασφαλίζουν όχι μόνο για αυτά που ο νόμος ορίζει, αλλά και για όλα όσα εσείς θεωρείτε απαραίτητα.
2. Αστική Ευθύνη προς τρίτους - απαραίτητη από τον νόμο, με μοναδικό κριτήριο τιμολόγησης το μήκος του σκάφους σας!

legal

Νομική Προστασία

Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι' αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον δικηγόρο σας ελεύθερα ή να δώσετε το δικαίωμα στην εταιρία να ορίσει εκείνη δικηγόρο, για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, για την οικογένεια, για τον οδηγό και το αυτοκίνητο. Τα παραπάνω συμφέροντα που καλύπτονται από τη Νομική Προστασία, περιλαμβάνονται στα προγράμματα:
Νομική Προστασία Οχήματος και Οδηγού
Νομική Προστασία Οικογένειας
Νομική Προστασία Διαχειριστή Πολυκατοικίας
Νομική Προστασία Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων

civil

Αστική Ευθύνη

Τι είναι
Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης ως νομικού όρου πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Το γενικό και ευρύ νόημα του ορισμού αυτού δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου που προκάλεσε την ζημιά. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι οι σκόπιμες ενέργειες, αυτές δηλαδή που προέρχονται από δόλο, δεν είναι δυνατό να καλυφθούν, γι' αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης αποζημιώνει σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που θα προξενηθούν σε τρίτους από πράξη ή παράλειψή σας και είναι απόρροια αμέλειας. Καλύψεις Αστικής Ευθύνης:
•Αστική Ευθύνη Ιδιώτη/Οικογενειάρχη
•Αστική Ευθύνη Διαχειριστή Πολυκατοικίας
•Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικίδιου Ζώου

support

Άμεση Βοήθεια

24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Βρισκόμαστε δίπλα σας παντού και πάντα, εξασφαλίζοντας μοναδικές υπηρεσίες βοήθειας σε κάθε σας μετακίνηση, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο:
•Οδική Βοήθεια
•Άμεση Ιατρική Βοήθεια
•Ταξιδιωτική Βοήθεια
Με άμεση ανταπόκριση, σας εξασφαλίζει αποτελεσματική αντιμετώπιση για κάθε περιστατικό, είτε πρόκειται για ατύχημα είτε για ασθένεια, φροντίζοντας στις κρίσιμες στιγμές να έχετε την προστασία που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, για εσάς και για την οικογένειά σας. Παράλληλα σας προσφέρει προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης και ταξιδιωτικής βοήθειας που καλύπτουν με πληρότητα όλες τις παραμέτρους του ταξιδιού σας.

personal-accident

Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος

Εξασφαλιστείτε από τις συνέπειες ενός ατυχήματος
Τα ατυχήματα αποτελούν μία δυσάρεστη αλλά καθημερινή πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η Ελλάδα κατέχει την 1η θέση σε τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη (πηγή: Ε.Σ.Υ.Ε.). Είναι σημαντικό, τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μπορούμε να προστατευτούμε από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός ατυχήματος. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε το πρόγραμμα ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, το οποίο προσφέρει ουσιαστικές καλύψεις, ώστε να αντιμετωπίσετε όλες τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα ατύχημα (τροχαίο, εργατικό κ.λπ.) για την υγεία ή και το εισόδημά σας. Ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό καλύψεων για την ασφάλεια ατυχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

travel

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σάς προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεστε σε κάθε σας ταξίδι, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σας εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Ακόμα, σας εξασφαλίζει νομική υποστήριξη σε περίπτωση που τη χρειαστείτε. Επιπλέον, η ταξιδιωτική ασφάλιση σάς παρέχει όλη την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά περιπτώσεις όπως, ένα επείγον ιατρικό πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο, σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε σας ταξίδι, με οποιοδήποτε μέσο και αν ταξιδεύετε, Η ΕΤΑΙΡΙΑ θα αναλάβει για λογαριασμό σας την πλήρη διαχείριση κάθε έκτακτου περιστατικού.